Склад кафедри

Мирончук Валерій Григорович

Професор

Доктор технічних наук

Завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Нагороджений Почесною грамотою КМ України

Мирончук Валерій Григорович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність

Машини і апарати харчових виробництв

Викладає дисципліни

  • Технологічне обладнання галузі
  • Монтаж, ремонт та експлуатація обладнання

Напрямки наукової діяльності

  • Теорія і практика процесів кристалізації сахаристих речовин із розчинів та їх машино-апаратурне оформлення; застосування мембранних технологій в харчовій та переробній промисловості
  • Працював в 1982-1983 рр. в університеті м. Нові Сад (Югославія),   1986-1988 р.р. – в Гаванському політехнічному інституті (Республіка Куба)
  • Виступав з доповідями на ХХ-й (м. Мюнхен), ХХІ-й (м. Антверпен) та на ХХІІ-й (м. Мадрид) Генеральних асамблеях Міжнародної комісії з технології цукру (CITS)
  • Підготував 6 кандидатів технічних наук

Публікації

  • Опубліковано понад 350 друкованих праць, із них: 38 патентів і авторських свідоцтв
  • Є співавтором монографій “Физико-химические процессы сахарного производства”, «Промышленная кристаллизация сахаристих веществ» підручників: “Обладнання підприємств харчової та переробної промисловості”, “Процеси і апарати харчових виробництв”, начальних посібників : “Вибір і розрахунок обладнання бурякоцукрових заводів”, “Випарювання і випарні апарати в розрахунках і конструюванні”, “Розрахунок обладнання підприємств переробної і харчової промисловості”, «Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв», тлумачного словника з цукрової промисловості.

Контакти

тел.+38(044)269-72-33

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Пушанко Микола Миколайович

професор, доктор технічних наук, заслужений діяч науки і техніки України

Пушанко Микола Миколайович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Машини і апарати харчових виробництв»

Викладає курси

  • Технологічне обладнання харчових виробництв;
  • Технологічне обладнання цукрових заводів;
  • Монтаж, ремонт, експлуатація обладнання.
  • Технологічні комплекси харчових виробництв.

Напрямки наукової діяльності

дослідження процесів тепломасообміну в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва; удосконалення процесів та обладнання для очищення буряків; підвищення стійкості роботи обладнання для розділення суспензій у полі відцентрових сил..

Публікації:

Опублікував понад 200 друкованих праць, одержав 35 авторських свідоцтв та патентів. Є співавтором підручника “Обладнання харчових та переробних підприємств”, посібників “Розрахунок обладнання харчових та переробних підприємств”, “Ремонт монтаж та наладка центрифуг”, монографії “Центрифугування цукрових утфелів”.

Контакти

тел.+38(044)287-93-32

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Яровий Володимир Леонідович

професор, кандидат технічних наук, “Відмінник освіти України”

Яровий Володимир Леонідович

Освіта

Закінчив Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Машини і апарати харчових виробництв»

Викладає курси

  • Технологічне обладнання харчових виробництв.

Напрямки наукової діяльності

дослідження та напрямки інтенсифікації тепломасообмінних процесів при сушінні продуктів харчового призначення;

Публікації:

Опублікував понад 155 наукових праць, із них 16 авторських свідоцтв і патентів.

Контакти

тел.+38(044) 287-93-19

 

Блаженко Сергій Іванович

доцент, кандидат технічних наук, декан факультету Інженерної механіки та пакувальної техніки

Blazhenko

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Машини і апарати харчових виробництв»

Викладає курси

  • Сучасні методи проектування;
  • Нові комп’ютерні технології;
  • Комп’ютерне проектування технологічних процесів та устаткування.

Напрямки наукової діяльності

дослідження тепломасообмінних процесів цукрового виробництва.

Публікації:

Опубліковано 43 наукових праць, із них 7 патентів. Є співавтором навчального посібника “Теорія машин і механізмів. Курсове проектування”..

Контакти

тел.+38(044) 287-93-66


Вересоцький Юрій Іванович

доцент, кандидат технічних наук, заступник декана факультету Інженерної механіки та пакувальної техніки

Вересоцький Юрій Іванович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Обладнання переробних та харчових виробництв»

Викладає курси 

  • Машини і автомати потокові лінії та робото технічні комплекси;
  • Системи автоматичного проектування;
  • Нові комп’ютерні технології;
  • Сучасні методи проектування.  

Напрямки наукової діяльності

удосконалення процесів  розпилювального сушіння харчових продуктів; дослідження впливу конструктивних і динамічних факторів на технологічні процеси сушіння.

Публікації:

Опублікував 40 друковані праці, має 2 патенти.

Контакти

тел.+38(044) 287-92-22

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Якобчук Роман Леонідович

доцент, кандидат технічних наук, заступник завідувача кафедри

Якобчук Роман Леонідович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Викладає курси

  • Система автоматизованого проектування;
  • Технологічне обладнання харчових виробництв;
  • Інженерне обладнання будівель;
  • Інформаційні технології в інженерних розрахунках;
  • Комп’ютерне проектування підприємств галузі.  

Напрямки наукової діяльності

дослідження та напрямки інтенсифікації тепломасообмінних процесів при сушінні продуктів харчового призначення.

Публікації:

Опубліковано 26 друкованих праць,має  3 патенти.

Контакти

тел.+38(044) 287-93-86

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Пономаренко Віталій Васильович

доцент, кандидат технічних наук

Пономаренко Віталій Васильович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Машини і апарати харчових виробництв»

Викладає курси

  • Розрахунок і конструювання обладнання харчових виробництв;
  • Монтаж ремонт та експлуатація обладнання;
  • Технологічне обладнання галузі.  

Напрямки наукової діяльності

масообміні процеси в крапельному режимі; удосконалення процесів очищення цукрових розчинів; удосконалення обладнання для цукрової промисловості.

Публікації:

Опублікував 56 друкованих праць, має 20 патентів на корисну модель України, 2 патенти на винахід України, 7 авторських свідоцтв СРСР.

Контакти

тел.+38(044)287-94-57


Янковий Микола Григорович

доцент, кандидат технічних наук

Янковий Микола Григорович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Технологія бродильних виробництв»

Викладає курси

  • Основи наукових досліджень;
  • Машини-автомати, потокові лінії та робото-технічні комплекси;
  • Теорія технологічних систем.  

Напрямки наукової діяльності

– дослідження процесів формування та фасування харчових продуктів.

Публікації:

Опублікував 25 друкованих праці, має 4 авторських свідоцтва.

Контакти

тел.+38(044) 287-96-90


Олішевський Валентин Вікторович

доцент, кандидат технічних наук, “Відмінник освіти України”

Олішевський Валентин Вікторович

Освіта

Український державний університет харчових технологій

Спеціальність: «Машини і апарати харчових виробництв та технологія галузі».

Викладає курси

  • Загальна технологія харчових виробництв;
  • Технологічне обладнання галузі. 

Напрямки наукової діяльності

електрофізичні методи обробки харчової сировини та харчових продуктів; дослідження впливу наночастинок металів на контомінуючу мікрофлору харчових продуктів.

Публікації:

Опубліковано 49 друкованих праць, має 18 патентів. Співавтор підручника “Основи тепломасообміну”.

Контакти

тел.+38(044) 289-92-28, 289-72-13

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Миколів Іван Михайлович

старший викладач, кандидат технічних наук

Миколів Іван Михайлович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Машини і апарати харчових виробництв»

Викладає курси

  • Технологічне обладнання галузі;
  • Проектування підприємств галузі;
  • Експлуатація технологічного обладнання галузі;
  • Технологічне обладнання харчових виробництв.
  • Технологічні комплекси харчових виробництв   

Напрямки наукової діяльності

розвиток теорії взаємодії матеріальних та енергетичних потоків бродильних виробництв.

Публікації:

Опубліковано 39 друкованих праць, із них 3 авторських свідоцтва, 6 патентів.

Контакти

тел.+38(044)289-61-00


Єщенко Оксана Анатоліївна

доцент, кандидат технічних наук

Єщенко Оксана Анатоліївна

Освіта

Київський державний університет ім. Т.Г. Шевченка

Спеціальність: «Математик-прикладник».

Викладає курси

  • Системи автоматизованого проектування;
  • Моделювання технологічних систем;
  • Сучасні методи проектування;
  • Розрахунок і конструювання технологічного обладнання;
  • Конструювання обладнання харчових виробництв;
  • Інженерне обладнання будівель.
  • Монтаж ремонт та експлуатація обладнання.   

Напрямки наукової діяльності

Імітаційнета математичне моделювання процесів цукрового виробництва

.Публікації:

Опублікувала 47 друкованих праць,має 2 патенти, 1 свідоцтво про права автора на твір (комп’ютерна програма «Crystall»).

Контакти

тел.+38(044)287-96-90


Погорілий Тарас Михайлович

доцент, кандидат технічних наук

Погорілий Тарас Михайлович

Освіта

Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка

Спеціальність: «Математик-прикладник».

Викладає курси

  • Основи систем автоматизованого проектування;
  • Моделювання технологічних систем;
  • Комп’ютерні технології в інженерних розрахунках.

Напрямки наукової діяльності

математичне моделювання процесу рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів.

Публікації:

Опубліковано 58 друкованих праць, із них 3 патенти.

Контакти

тел.+38(044) 287-96-90


Бабко Євген Миколайович

доцент, кандидат технічних наук

Бабко Євген Миколайович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Обладнання переробних та харчових виробництв».

Викладає курси

  • Розрахунок і конструювання технологічного обладнання;
  • Системи автоматичного проектування.
  • Технічний дизайн. 

Напрямки наукової діяльності

дослідження пливу конструктивних і динамічних факторів на технологічні процеси.

Публікації:

Опублікував 39 друкованих праць, має 3 патенти.

Контакти

тел.+38(044) 287-97-50

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Лементар Cвятослав Юрійович

доцент, кандидат технічних наук

Лементар Cвятослав Юрійович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Обладнання переробних та харчових виробництв».

Викладає курси 

  • Конструювання обладнання харчових виробництв;
  • Технологічне обладнання галузі;
  • Моделювання технологічних систем;
  • Системи автоматичного проектування;
  • Експлуатація технологічного обладнання.
  • Технічний дизайн.   

Напрямки наукової діяльності

дослідження процесів згущення та кристалізації у виробництві моноцукрів, дослідження процесів подрібнення та сепарування зернових продуктів.

Публікації:

Опублікував 40 друкованих праць,має 3 патенти.

Контакти

тел.+38(044) 287-96-83

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Маринін Андрій Іванович

старший науковий співробітник, кандидат технічних наук

Маринін Андрій Іванович

Контакти

тел.+38(044) 289-92-28,289-72-13

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Змієвський Юрій Григорович

доцент, кандидат технічних наук

Змієвський Юрій Григорович

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Обладнання харчових і переробних виробництв»

Викладає курси 

  • Основи систем автоматизованого проектування;
  • Конструювання обладнання харчових виробництв.  

 Напрямки наукової діяльності

дослідження процесів мембранного розділення рідких харчових середовищ (електродіаліз, мембранна дистиляція та інші), комплексне перероблення молочної сироватки мембранними методами.

Публікації:

Опубліковано 44 друковані праці,має 7патентів.

Контакти

тел.+38(044) 287-97-64

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Люлька Дмитро Миколайович

асистент

Люлька Дмитро Миколайович

Освіта

Національний університет харчових технологій

Спеціальність: «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Викладає курси

  • Система автоматизованого проектування;
  • Технологічне обладнання харчових виробництв;
  • Технологічне обладнання галузі;
  • Моделювання технологічних систем;
  • Комп’ютерні технології в інженерних розрахунках;
  • Новітні комп’ютерні технології;
  • Сучасні методи проектування харчових виробництв.   

Напрямки наукової діяльності

дослідження процесів екстрагування цукру з бурякової стружки в дифузійних апаратах і установках.

Публікації:

Опубліковано 70 друкованих праць,із них 3 патенти

Контакти

тел.+38(044) 287-94-57

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Свідерська Олександра Ігорівна

асистент

Свідерська Олександра Ігорівна

Освіта

Національний університет харчових технологій.

Спеціальність: «Обладнання харчових і переробних виробництв»

Викладає курси 

  • Монтаж ремонт та експлуатація обладнання;
  • Розрахунок і конструювання обладнання харчових виробництв;
  • Конструювання обладнання харчових виробництв;
  • Основи автоматизованого проектування;  

 Напрямки наукової діяльності

дослідження процесу  зневоднення пивної дробини.

Публікації:

Опубліковано 5 друкованих праць,із них 1 патент.

Контакти

тел.+38(044) 287-96-90

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Шишкова Клара Антонівна

завідувач лабораторії

Шишкова Клара Антонівна

Освіта

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Спеціальність: «Машини і апарати харчових виробництв»

Викладає курси

  • Системи автоматизованого проектування

 Контакти

тел.+38(044) 287-96-83


Вересоцька Наталія Вікторівна

завідувач лабораторії САПР

Вересоцька Наталія Вікторівна

Освіта

Національний університет харчових технологій

Спеціальність: «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

Контакти

тел.+38(044) 287-92-91


Ковальчук Тетяна Юріївна

провідний інженер

Ковальчук Тетяна Юріївна

Освіта

Закінчила Київський автомобільно-дорожній інститут

Спеціальність: «Економіка підприємств»

Контакти

тел.+38(044)287-92-91

Навігація..